Cautare

14824 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs bucuresti" (4.30 secunde)
2009, in urma sentintei judecatoresti din 23. ... 2009, in dosarul 6011/118/2008, inregistrat pe rolul instantei pe 25. ... 2009, decizia intrand in vigoare cu incepere de la 17. ... 2009.
Angajatii Combinatului Chimic Azomures primesc retributii suplimentare de numai cateva zeci de lei din profitul inregistrat pe anul 2009, in timp ce in 2008 unii dintre salariati au obtinut prime de pana la 6.000 de lei.
'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Ne-am intalnit la Bucuresti in fata celor doi secretari generali de la Partidul Social Democrat si PNL impreuna cu o delegatie de la ambele partide.
Recent ales consilier judetean, Tiberiu Mateescu (foto) a castigat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt organizat in perioada 18-20 martie la Bucuresti.
Si pedelistii, si pesedistii gorjeni si-au trimis oamenii pentru a candida pe posturile de directori la cateva institutii deconcentrate din judetul Gorj, lucru ce a pus in incurcatura activitatea comisiilor de concurs din cadrul ministerelor.
Invingatorul zilei si cel care a reusit sa-si adjudece premiul de 1000 de lei este Daniel Dima din Bucuresti. El i-a invins pe George Stoian, din Adunati, si pe Andrei Arma, din Bucuresti.
BURGERFEST 2016 isi deschide portile vineri, 13 mai, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani. Premiile cele mai mari, constand in cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romaania, Philips si P&G si sunt impartite in fiecare oras participant la concurs.
Se desfasoara de cateva zile la nivelul conducerii PSD un adevarat concurs de inventat motive pentru care sa fiu dat afara din partid. ... Mircea Geoana trebuie dat afara din PSD pentru ca a lasat datorii dupa campania prezidentiala din 2009.
Se desfasoara de cateva zile la nivelul conducerii PSD un adevarat concurs de inventat motive pentru care sa fiu dat afara din partid. ... Mircea Geoana trebuie dat afara din PSD pentru ca a lasat datorii dupa campania prezidentiala din 2009.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt, una dintre cerintele impuse Romaniei pentru aderarea la Uniunea Europeana, inregistreaza tendinte pozitive, dar nu si rezultate concrete.
in 1795, Franta isi deschide un consulat general la Bucuresti si, in 1798, un Consulat la Iasi. ... La 28 februarie/12 martie 1880, Aubert Ducros, primul trimis extraordinar si plenipotentiar al Frantei la Bucuresti si-a prezentat scrisorile de acreditare.
330/2009 privind salarizarea unitara, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... 330/2009 si abrogarea in totalitate a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1/2010, ale carei prevederi au generat diminuarea drepturilor salariale fata de luna decembrie 2009. ... 114/2009 care privesc reducerea numarului de personal.
In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB. ... Piata neagra si gri a reprezentat 50% din piata alimentelor in 2009. ... Conform companiei de Kearney (2009), bugetul Romaniei nu a incasat aproximativ 7% din PIB in contul impozitelor si taxelor datorate statului.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008. ... Sanatatea si protectia mediului sunt doua dintre capitolele pentru care Primaria Craiova aloca mai putini bani in 2009 decat anul trecut.
google-analytics.com